„Educația prin Ochii Părinților” – sondaj lansat de FNP Edupart

Photo 19270848 © Vignes81 | Dreamstime.com

Federația Națională a Părinților – Edupart pune la dispoziție sondajul național „Educația prin Ochii Părinților”, prin care caută să îi implice pe părinți să își împărtășească opiniile despre calitatea educației din România, conform unui comunicat.

Prin sondaj Federația caută să evalueze realitatea din școli și să afle ce funcționează și ce trebuie îmbunătățit, dar și să ofere o voce părinților, pentru o mai bună înțelegere a realităților din educație și pentru găsirea unor soluții eficiente.

După ce rezultatele vor fi analizate, vor fi prezentate Ministerului Educației și instituțiilor responsabile, mai scrie Federația Părinților.

De ce este important acest sondaj, potrivit FNP Edupart:
✅ Evaluăm realitatea din școli – vrem să aflăm direct de la părinți ce funcționează și ceâ trebuie îmbunătățit.

✅ Oferim soluții autorităților – rezultatele vor fi analizate și prezentate Ministerului Educației și instituțiilor responsabile.

✅Dăm voce părinților – cu cât avem mai multe răspunsuri, cu atât putem contribui la o mai bună înțelegere a realităților din educație și la conturarea unor soluții eficiente

O parte din partenerii Federației sunt Ministerul Educației, comisiile de învățământ ale Camerei Deputaților și a Senatului, Salvați Copiii România și inclusiv Secretariatul General al Guvernului României.

Potrivit paginii de Facebook, „Federația Națională a Părinților este organizația cu cea mai extinsă reprezentare din România, cu 31 de filiale județene. Aceasta funcționează ca o platformă de suport deschisă tuturor părinților, asociațiilor și comitetelor de părinți ai elevilor care frecventează învățământul preuniversitar din România.”

1 comment

  1. Claudia Paraschiv spune:

    Vreau sa știți cum arată școala prin ochii mei ca părinte de copil tipic dar și de unul neurodivergent. Pentru cel atipic, nu putem vorbi de educație din partea școlii. Pentru cel atipic, condamn lipsa profesorilor de la ore, lipsa implicării profesorilor, lipsa metodelor pedagogice dar și calitatea actului pedagogic.

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.